Live dienst

Het is mogelijk om via een livestream de diensten te volgen. Klik op onderstaand plaatje en u wordt doorgeleid naar ons Youtube kanaal. Als er een dienst is, kan deze hier live worden meegeluisterd. Na afloop van de dienst is de uitzending nog twee dagen terug te kijken op ons Youtube kanaal. Het orgel- en voorleesuurtje is voorlopig onbeperkt beschikbaar.

Indien u met een ander device (PC/ laptop of mobiele telefoon) wilt meekijken, ga dan naar www.ggslikkerveer.nl/live (intikken in uw internetbrowser google chrome, mozilla firefox of een andere browser) of u klikt op de link. U komt dan weer rechtstreeks op deze ”live”-pagina van onze website en kunt u weer doorklikken naar het Youtube kanaal.

Collecte

Wilt u en wil jij één keer per maand het collecte geld overmaken? Dat scheelt heel veel administratieve handelingen. Bedankt !

Diaconie Kerk Schulddelging
NL49 RABO 0355 4582 92 NL39 RABO 0355 4859 23 NL64 RABO 0150 5253 46

Let op: we maken gebruik van de gratis variant van Tikkie, dit betekent dat er een limiet is op hoe vaak deze ‘tikkies’ gebruikt kunnen worden. Als de codes het niet meer doen, wilt u/jij dan de collecte via een reguliere bank-transactie overmaken? Bedankt!
Pinkstercollecte Zending (31 mei)

De extra collecte op zondag 31 mei 2020 (eerste pinksterdag) is bestemd voor Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG). We vragen u om uw bijdrage voor de zending over te maken naar het rekeningnummer van de kerk, NL39RABO 0355 4859 23, ten name van Ger. Gem. Ridderkerk-Slikkerveer. Graag onder vermelding van ‘Zending’.


Vorige collectedoelen

17 mei 2020 – Diaconale collecte t.b.v. Helpende Handen link
3 mei 2020 – Diaconale collecte t.b.v. Noodhulp Corona link
Copyright © 2020 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer Privacystatement