Themaweek ‘Goed dat je er bent’

In de week van 8 oktober hopen we D.V. na te denken over het thema ‘zelfbeeld en Godsbeeld’. Tijdens de zondagavond dienst hoopt ds. Karels dit thema te verwerken in zijn preek.


Op maandag 9 oktober wordt er een thema-avond georganiseerd, waarbij alle catechisanten en jongeren vanaf 12 jaar met hun ouders van harte welkom zijn. Deze avond komt in de plaats van alle catechisatielessen die week. Ook alle andere gemeenteleden worden hartelijk opgeroepen om deze avond niet te missen.


Tijdens de thema-avond hoopt mevrouw S. (Sarina) Brons-van der Wekken ons wat te leren (of af te leren) als het gaat om ons zelfbeeld. Sarina is als GZ-psycholoog werkzaam bij Eleos en heeft een boekje geschreven over dit thema. Ons zelfbeeld is ongrijpbaar. Hoe komt het toch dat de één veel zelfvertrouwen heeft en de ander helemaal niet? Hoe zit het met eigenwaarde? Hoe kom je aan zelfvertrouwen? Wat en wie geeft je het gevoel dat je er mag zijn zoals je bent? En hoe leert de Bijbel naar onszelf te kijken? Allemaal aspecten die aan de orde zullen komen en waarin ze ons wil toerusten.
De thema-avond van maandag 9 oktober begint om 19.00u in de kerk.

Om 20.00u is er een korte pauze met koffie en een lekkere verrassing, waarna er een interactieve vraagbespreking zal volgen met
Sarina Brons, Joost Jacobse, André van ‘t Hof en Hans Walhout. 
We hopen rond 21.00u af te sluiten en dan staat de koster met een snack en wat te drinken voor jullie klaar.


We kijken ernaar uit jullie/u die avond allemaal te ontmoeten!

Copyright © 2023 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer Privacystatement