De creche

In verband met de maatregelen rond corona is onderstaande informatie momenteel niet van toepassing.
Er zal alleen creche zijn voor kinderen van 0-3 jaar. Deze kinderen moeten vooraf aangemeld worden via crecheslikkerveer@gmail.com of bij Esther de Bel.

Tijdens de morgen- en middagdienst wordt crèche gehouden voor de kleine kinderen die nog niet naar de kerk kunnen. Hierdoor worden beide ouders in de gelegenheid gesteld de diensten bij te wonen. De crèche is in principe bedoeld voor kinderen van 0-4 jaar (’s morgens) en 0-6 jaar (’s middags).

Als het in de morgendienst erg druk is, wordt er een aparte crèchegroep gemaakt voor de kinderen vanaf 3 jaar. Iedere middagdienst is er een aparte crèchegroep voor kinderen vanaf 4 jaar. Hierin wordt extra aandacht besteed aan een Bijbelverhaal en aan een (bijpassend) werkje of er wordt gezongen.

De crèche voor de kleinste kinderen wordt gehouden in de crèchezaal van het Visnet. De +3 en +4 crèche wordt gehouden in de grote zaal van het Visnet.

Bij kerkdiensten die aanvangen om 17:00 of later wordt er geen crèche meer gehouden.

Kinderen kunnen vrijblijvend een keer naar de crèche gebracht worden. Hiervoor hoeft men niet gelijk mee te draaien in het oppasrooster. Dit komt vaak na een paar keer aankijken hoe het gaat.

Het oppasrooster wordt iedere maand vermeld in het Kerknieuws.

Contactpersoon: 
Anne Kleinbloesem-Brouwer
crecheslikkerveer@gmail.com

Copyright © 2023 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer Privacystatement