-16 vereniging “Klein in Kracht”

Azarja

Hoi, ga je naar groep 5 van de basisschool, dan mag je naar de club komen. Je start dan op de Azarja. De Azarja is bedoeld voor leerlingen van groep 5 en 6. Om de week op woensdagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur is er club in Het Visnet. Eerst gaan we met elkaar over Bijbelse onderwerpen nadenken, daarna is er pauze met drinken en wat lekkers, en dan gaan we knutselen of een leuk spel doen. Kom er gezellig bij!  

Misaël

En jij van groep 7 of 8, kom gezellig naar de Misaël.  Wij komen ook om de week op woensdagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur in Het Visnet bij elkaar. De ene woensdagavond de Azarja en Hananja de andere woensdagavond de Misaël. Als je van de Azarja doorstroomt dan weet je wel hoe het op de club gaat. Wij gaan wat dieper in op de Bijbelse onderwerpen en we proberen een leuke en gezellige invulling voor de rest van de avond te verzinnen.

Hananja

Ga je naar het voortgezet onderwijs en zit je in klas 1 of 2 dan is er de Hananja. Jullie hebben club op dezelfde avond als de Azarja alleen duurt de avond van 20:00 uur tot 21:30 uur, in Het Visnet. De eerste stappen naar de volwassenheid beginnen vorm te krijgen. Je bent een puber. Je verandert, maar hoe? Maar wie vormt jou? Door wie laat jij je leiden? Wie zijn je vrienden? We gaan met elkaar kijken wat de Bijbel zegt over allerlei onderwerpen waar jij mee te maken krijgt of misschien wel mee worstelt. Natuurlijk gaan we ook ontspannende dingen doen. We hopen een fijne, leerzame en gezellige avond met elkaar te hebben.

Daniël

Zit je in klas 3 of 4 van het voortgezet onderwijs, dan mag je naar de Daniël. De Daniël is eens in de drie weken op zaterdagavond bij de leiding thuis. Ook nu gaan we soms pittige onderwerpen behandelen, aan de hand van een inleiding die je zelf of die de leiding maakt. Wat komt er niet veel op je af en hoe wil de Heere dat we ermee omgaan? Hoe moeten we strijden tegen onszelf, de wereld en de duivel? Wat is onze wapenrusting? Jullie zijn de toekomst van de kerk. Ben je los zand of vorm je met elkaar een groep, rondom de Bijbel, maar ook rondom een kampvuur? Laat het niet afweten en kom gezellig naar de Daniël!

Contactpersoon: Elsa Maljaars

kleininkracht@gmail.com

Voorzitter: Marc Veldhoen
Penningmeester: Evert ’t Hart
Secretaresse: Priscilla Daudey

Copyright © 2023 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer Privacystatement