Vrouwenochtenden

Nieuwe seizoen

Op 24 september (dus niet de 17e, zoals eerder aangegeven) hopen we weer te starten als vrouwenochtenden. We zijn blij dat we weer bij elkaar mogen komen!

Op deze eerste ochtend van het seizoen hoopt Ruth de Visser met ons na te denken over het thema duurzaamheid.  Hoe die ochtend er precies uit gaat zien is nog een verrassing. In ieder geval is het ook de bedoeling om met elkaar naar buiten te gaan.  

In verband met alle maatregelen rondom het coronavirus is het de bedoeling dat u zich van tevoren aanmeldt. Dat kan (bij voorkeur) via het mailadres vrouwenochtend.ggslikkerveer@gmail.com  of telefonisch bij een van de commissieleden.

Graag voor dinsdag 22 september doorgeven als u hoopt te komen. Of er die morgen ook crèche zal zijn, is nog niet bekend. We gaan het wel proberen te regelen. Houd u alstublieft uw mail in de gaten!

De datum voor de vrouwenochtend daarna is D.V. 29 oktober.


—————————————-

Beste vrouwen uit de gemeente en daarbuiten,

Vindt u het fijn om andere vrouwen te ontmoeten en om u op basis van Gods Woord te bezinnen op relevante onderwerpen? Dan bent u van harte welkom!! Onze vrouwenochtenden zijn er voor u! Ze worden maandelijks van september t/m mei gehouden.

Ochtenden waar bezinning en ontmoeting voor jong en oud centraal staan.

Er zijn Bijbelstudies, Bijbelse of kerkhistorische onderwerpen, opvoedkundige of psychologische onderwerpen, stichtingen die wat komen vertellen of laten zien over hun werk of ,………….
Elk jaar weer proberen we als commissie vrouwenochtenden u een gevarieerd en interessant programma te bieden.

De bijeenkomsten vinden plaats op de donderdagmorgen van 9:30u-11:30u in ons verenigingsgebouw  ’t Visnet. De inloop met koffie/thee is vanaf 9:00u, waarbij er volop gelegenheid is voor ontmoeting en gesprek. Ook is er tussendoor een pauze met koffie/thee en iets lekkers, gebakken door vrijwilligers.
Er is geen sprake van lidmaatschap. Wel wordt een eigen bijdrage in de kosten gevraagd van € 2,00 per ochtend.
Voor de kleine kinderen is er oppas aanwezig.

Wilt u meer weten? U kunt terecht bij de contact persoon van de commissie:

Arja van Blijderveen- ten Brinke

Vrouwenochtend.ggslikkerveer@gmail.com

Copyright © 2020 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer Privacystatement