Beste allemaal,

We zijn heel blij om te kunnen melden dat de laatste vrouwenochtend van dit seizoen op D.V. 3 juni toch door lijkt te kunnen gaan. Het onderwerp zal zijn: “Dagelijks volgen”, Wat zegt Gods Woord over de roeping van de vrouw en over Zijn wil voor het leven van alle dag. Het is een Bijbelstudie.Verdere bijzonderheden van deze morgen hoort u t.z.t. nog via de mail. Vrouwen die hierbij aanwezig willen zijn kunnen zich voor 28 mei opgeven via het email adres van de vrouwenochtend: vrouwenochtend.ggslikkerveer@gmail.com.

Een hartelijke groet,
de commissie vrouwenochtenden,
Liesbeth, Mirjam, Suzanne en Arja


—————————————-

Beste vrouwen uit de gemeente en daarbuiten,

Vindt u het fijn om andere vrouwen te ontmoeten en om u op basis van Gods Woord te bezinnen op relevante onderwerpen? Dan bent u van harte welkom!! Onze vrouwenochtenden zijn er voor u! Ze worden maandelijks van september t/m mei gehouden.

Ochtenden waar bezinning en ontmoeting voor jong en oud centraal staan.

Er zijn Bijbelstudies, Bijbelse of kerkhistorische onderwerpen, opvoedkundige of psychologische onderwerpen, stichtingen die wat komen vertellen of laten zien over hun werk of ,………….
Elk jaar weer proberen we als commissie vrouwenochtenden u een gevarieerd en interessant programma te bieden.

De bijeenkomsten vinden plaats op de donderdagmorgen van 9:30u-11:30u in ons verenigingsgebouw  ’t Visnet. De inloop met koffie/thee is vanaf 9:00u, waarbij er volop gelegenheid is voor ontmoeting en gesprek. Ook is er tussendoor een pauze met koffie/thee en iets lekkers, gebakken door vrijwilligers.
Er is geen sprake van lidmaatschap. Wel wordt een eigen bijdrage in de kosten gevraagd van € 2,00 per ochtend.
Voor de kleine kinderen is er oppas aanwezig.

Wilt u meer weten? U kunt terecht bij de contact persoon van de commissie:

Arja van Blijderveen- ten Brinke

Vrouwenochtend.ggslikkerveer@gmail.com

Copyright © 2021 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer Privacystatement