Beste allemaal,

Bij dezen willen we door geven dat de komende vrouwenochtenden van maart én april 2021 helaas niet doorgaan. Zoals jullie allemaal wel zullen weten zijn er wat betreft het samenkomen in groepen geen versoepelingen mogelijk.

Voor de laatste vrouwenochtend van dit seizoen, in mei, willen we nog even afwachten en er over nadenken hoe we deze, in wellicht een andere vorm, toch door kunnen laten gaan. Hier horen jullie t.z.t meer over.

Het is een veelbewogen tijd waarin er veel op een ieder van ons af komt. Wat zal het fijn zijn als we elkaar in de toekomst weer mogen ontmoeten, zo de Heere wil en wij leven! Laten we aan elkaar denken in onze gebeden.

Als commissie wensen we jullie allen de nabijheid en de zegen van de Heere toe.

Hartelijke groet,

Mirjam, Liesbeth , Suzanne en Arja


Bericht van juni 2020:


—————————————-

Beste vrouwen uit de gemeente en daarbuiten,

Vindt u het fijn om andere vrouwen te ontmoeten en om u op basis van Gods Woord te bezinnen op relevante onderwerpen? Dan bent u van harte welkom!! Onze vrouwenochtenden zijn er voor u! Ze worden maandelijks van september t/m mei gehouden.

Ochtenden waar bezinning en ontmoeting voor jong en oud centraal staan.

Er zijn Bijbelstudies, Bijbelse of kerkhistorische onderwerpen, opvoedkundige of psychologische onderwerpen, stichtingen die wat komen vertellen of laten zien over hun werk of ,………….
Elk jaar weer proberen we als commissie vrouwenochtenden u een gevarieerd en interessant programma te bieden.

De bijeenkomsten vinden plaats op de donderdagmorgen van 9:30u-11:30u in ons verenigingsgebouw  ’t Visnet. De inloop met koffie/thee is vanaf 9:00u, waarbij er volop gelegenheid is voor ontmoeting en gesprek. Ook is er tussendoor een pauze met koffie/thee en iets lekkers, gebakken door vrijwilligers.
Er is geen sprake van lidmaatschap. Wel wordt een eigen bijdrage in de kosten gevraagd van € 2,00 per ochtend.
Voor de kleine kinderen is er oppas aanwezig.

Wilt u meer weten? U kunt terecht bij de contact persoon van de commissie:

Arja van Blijderveen- ten Brinke

Vrouwenochtend.ggslikkerveer@gmail.com

Copyright © 2021 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer Privacystatement