Beste allemaal,

Op 23 september hopen we de eerste vrouwenochtend van het nieuwe seizoen te hebben. Zoals het er nu uitziet mogen we dan bij elkaar komen in ´t Visnet, met inachtneming van de 1,5 -meterregel.

Daar zijn we blij mee en we hopen weer veel vrouwen te ontmoeten!

Mevrouw N.J. Spaan hoopt voor ons te spreken over het leven van Thomas Halyburton en daarbij komen ook gedeelten uit het boek ‘Groot belang der zaligheid’ naar voren.

We beginnen de ochtend om half 10. Vanaf 9.15 uur is er koffie of thee. Rond half 12 is de ochtend afgelopen.

Voor de kleine kinderen is er oppas. Het is deze keer niet nodig om je aan te melden. Wel is het fijn als we weten of er oppas nodig is. Dus neem je kleine kinderen mee, dan graag vroeg genoeg (een week van tevoren) even een berichtje naar een van de commissieleden, bijvoorbeeld via vrouwenochtend.ggslikkerveer@gmail.com.

Een hartelijke groet,
de commissie vrouwenochtenden,
Liesbeth, Mirjam, Suzanne en Arja


—————————————-

Beste vrouwen uit de gemeente en daarbuiten,

Vindt u het fijn om andere vrouwen te ontmoeten en om u op basis van Gods Woord te bezinnen op relevante onderwerpen? Dan bent u van harte welkom!! Onze vrouwenochtenden zijn er voor u! Ze worden maandelijks van september t/m mei gehouden.

Ochtenden waar bezinning en ontmoeting voor jong en oud centraal staan.

Er zijn Bijbelstudies, Bijbelse of kerkhistorische onderwerpen, opvoedkundige of psychologische onderwerpen, stichtingen die wat komen vertellen of laten zien over hun werk of ,………….
Elk jaar weer proberen we als commissie vrouwenochtenden u een gevarieerd en interessant programma te bieden.

De bijeenkomsten vinden plaats op de donderdagmorgen van 9:30u-11:30u in ons verenigingsgebouw  ’t Visnet. De inloop met koffie/thee is vanaf 9:00u, waarbij er volop gelegenheid is voor ontmoeting en gesprek. Ook is er tussendoor een pauze met koffie/thee en iets lekkers, gebakken door vrijwilligers.
Er is geen sprake van lidmaatschap. Wel wordt een eigen bijdrage in de kosten gevraagd van € 2,00 per ochtend.
Voor de kleine kinderen is er oppas aanwezig.

Wilt u meer weten? U kunt terecht bij de contact persoon van de commissie:

Arja van Blijderveen- ten Brinke

Vrouwenochtend.ggslikkerveer@gmail.com

Copyright © 2021 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer Privacystatement