Op 3 december stond een vrouwenochtend gepland rondom Advent.
Deze ochtend gaat niet door.

We hopen dat we in 2021 weer bij elkaar kunnen komen. Want we missen het om elkaar te zien en te spreken! Wat zou het een wonder zijn als het coronavirus bedwongen mag worden, als we als gehele gemeente weer samen mogen komen rondom het Woord en als ook alle verenigingen hun activiteiten weer op mogen pakken!

In de hoop dat dit zo mag zijn geven we alvast de data door waarop een vrouwenochtend gepland staat: 14 januari, 18 februari, 25 maart, 22 april, 20 mei. Houdt u deze data alvast vrij? We hopen u te zijner tijd te informeren over de onderwerpen en sprekers.

We groeten jullie hartelijk en wensen jullie de onmisbare zegen en nabijheid van de Heere toe in deze onrustige en moeilijke tijd!


—————————————-

Beste vrouwen uit de gemeente en daarbuiten,

Vindt u het fijn om andere vrouwen te ontmoeten en om u op basis van Gods Woord te bezinnen op relevante onderwerpen? Dan bent u van harte welkom!! Onze vrouwenochtenden zijn er voor u! Ze worden maandelijks van september t/m mei gehouden.

Ochtenden waar bezinning en ontmoeting voor jong en oud centraal staan.

Er zijn Bijbelstudies, Bijbelse of kerkhistorische onderwerpen, opvoedkundige of psychologische onderwerpen, stichtingen die wat komen vertellen of laten zien over hun werk of ,………….
Elk jaar weer proberen we als commissie vrouwenochtenden u een gevarieerd en interessant programma te bieden.

De bijeenkomsten vinden plaats op de donderdagmorgen van 9:30u-11:30u in ons verenigingsgebouw  ’t Visnet. De inloop met koffie/thee is vanaf 9:00u, waarbij er volop gelegenheid is voor ontmoeting en gesprek. Ook is er tussendoor een pauze met koffie/thee en iets lekkers, gebakken door vrijwilligers.
Er is geen sprake van lidmaatschap. Wel wordt een eigen bijdrage in de kosten gevraagd van € 2,00 per ochtend.
Voor de kleine kinderen is er oppas aanwezig.

Wilt u meer weten? U kunt terecht bij de contact persoon van de commissie:

Arja van Blijderveen- ten Brinke

Vrouwenochtend.ggslikkerveer@gmail.com

Copyright © 2021 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer Privacystatement