Mannenactiviteiten

De commissie organiseert activiteiten voor alle mannen binnen de gemeente van 21 jaar en ouder. De activiteiten, die gericht zijn op bezinning, ontmoeting en doen, variëren van een mannenontbijt en verdiepingsavonden tot het aangaan van sportieve uitdagingen of een gezellige kampvuuravond.
Het ontbijt wordt 2 keer per jaar gehouden op zaterdagmorgen in het Visnet.
Goede ideeën zijn altijd welkom. Neem gerust contact met ons op via mannenslikkerveer@gmail.com.

Activiteiten 2019 – 2020

Beste mannen,

Ja, de commissie bestaat nog, ja er komen weer nieuwe activiteiten! Na een lange vakantie hebben we weer 3 nieuwe activiteiten voor jullie. Daar komen ze:

  • Zaterdag 7 december, mannenontbijt. Deze keer van 08:00 tot 10:00. Lekker eten met een kort bezinnend moment over het thema Toekomstverwachting! Aanmelden kan vanaf nu via ons mailadres.
  • Vrijdag 17 januari organiseren wij binnen de gemeente (man, vrouw, gezin, iedereen), een verrassingsdiner. Lees hieronder voor meer details.
  • Let op: 8 en 9 mei willen wij een nachtje (en dagje) weg met de mannen! Wij zoeken voor dit nachtje mannen die dit mede willen organiseren! Meld je aan via onze mail en noteer in ieder geval de data in je agenda!

Running Diner

Vrijdag 17 januari organiseren wij voor de hele gemeente, jong en oud, een zogenaamd Running Dinner.
Het Diner werkt als volgt. De maaltijd wordt begonnen in het Visnet. Vanuit het Visnet vertrekken we in groepjes van 6 naar tot dan toe onbekende gastheren en gastvrouwen binnen de gemeente die een voorgerecht hebben klaargemaakt. Vervolgens voor het hoofdgerecht naar het volgende adres. Tenslotte komen we weer samen in het Visnet voor het dessert. Een mooie manier om elkaar beter te leren kennen en tegelijk iets bij elkaar te brengen voor het goede doel. Voor de kinderen maken we een complete maaltijd in het Visnet klaar, jongelui kunnen kiezen of ze in het Visnet blijven of mee op pad gaan.
De eters deponeren bij terugkomst in het Visnet een mooie bijdrage in de emmer met gleuf. De gastheren/vrouwen kunnen er voor kiezen de ingredienten gratis ter beschikking te stellen. De opbrengst is bestemd voor Stichting Noah ’s Ark Children Ministry Uganda. https://www.nacmu.org/nl
Zin om te koken en gasten te ontvangen? Meld je aan als gastheer/gastvrouw! Zin om gezellig uit eten te gaan binnen de gemeente? Meld je aan als ‘lekkere eter’. Aanmelden via mannenslikkerveer@gmail.com voor zaterdag 21 december met het aantal mensen en eventuele belangrijke dieetinformatie.
De eerste aanmelding is binnen, we zien uit naar meer!

Wil je meehelpen, heb je andere ideeën, wat dan ook, laat het ons weten!

Hartelijke groeten,

Joery, Mark en Adriaan

Copyright © 2020 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer Privacystatement