Mannenactiviteiten

De commissie organiseert activiteiten voor alle mannen binnen de gemeente van 21 jaar en ouder. De activiteiten, die gericht zijn op bezinning, ontmoeting en doen, variëren van een mannenontbijt en verdiepingsavonden tot het aangaan van sportieve uitdagingen of een gezellige kampvuuravond.
Het ontbijt wordt 2 keer per jaar gehouden op zaterdagmorgen in het Visnet.
Goede ideeën zijn altijd welkom. Neem gerust contact met ons op via mannenslikkerveer@gmail.com.

Beste mannen,

Wil je meehelpen, heb je andere ideeën, wat dan ook, laat het ons weten!

Hartelijke groeten,

Joery, Mark en Adriaan

Actie: mannen-diner

Wellicht kwam ons vorige kerkbodebericht voor u wat te vroeg. Met alle rollades en oliebollen van december ook wel begrijpelijk. Gelukkig is er nog volop gelegenheid om u op te geven voor ons 5 gangen-diner op zaterdag 22 januari. Alle goede voornemens zijn tegen die tijd wel weer wat gezakt en de avonden vallen nog vroeg. Alle reden om voor het goede doel nog eens te genieten van het mannen-diner.
Zoals aangegeven, kunnen we u helaas niet ontvangen zoals we dat graag zouden willen maar, deze keer bezorgen wij het gewoon bij u thuis! Daarbij doen we ons best om ondanks de afstand, toch iets van verbinding met de makers van het diner en de andere gasten tot stand te brengen! Met deze actie hopen wij tevens geld bij elkaar te brengen voor bijzondere noden met als specifiek doel een christelijke gemeente in Jordanië. De kosten bedragen 20 euro p.p. voor volwassenen, 10 euro voor kinderen. Voor grotere gezinnen hebben wij een speciale prijs van 60 euro voor 2 volwassenen en twee kinderen of meer.
Opgeven voor dit exclusieve diner (excl. drankjes) kan tot en met 15 januari via mannenslikkerveer@gmail.com Vermeld bij uw opgave:

  • Het aantal personen (volwassenen, kinderen)
  • Hoofdgerecht vlees of vis
  • Zelf afmaken (met instructie) of alleen opwarmen
  • Evt. dieet wensen
  • Uw 06 nummer (alleen voor gebruik 22 januari) en adres

Uiteraard moet er ook gekookt en bezorgd worden. Voor het koken zoeken wij op vrijdag 21 januari 6 mannen die onder leiding van onze chef hun kookkunsten vanaf 16:00 mogen laten zien en ontwikkelen. Voor het bezorgen zoeken wij 6 mannen die op zaterdag 22 januari vanaf 14:00 beschikbaar zijn voor het inpakken en bezorgen. Opgeven hiervoor graag ook via het genoemde mailadres.
De eerste aanmeldingen voor diners en koken&bezorgen zijn al binnen. Er kunnen er nog heel veel meer bij! Wij zien er naar uit om voor u aan de slag te gaan.

Copyright © 2022 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer Privacystatement