Mannenactiviteiten

De commissie organiseert activiteiten voor alle mannen binnen de gemeente van 21 jaar en ouder. De activiteiten, die gericht zijn op bezinning, ontmoeting en doen, variëren van een mannenontbijt en verdiepingsavonden tot het aangaan van sportieve uitdagingen of een gezellige kampvuuravond.
Het ontbijt wordt 2 keer per jaar gehouden op zaterdagmorgen in het Visnet.
Goede ideeën zijn altijd welkom. Neem gerust contact met ons op via mannenslikkerveer@gmail.com.

Activiteiten 2018 – 2019

In de loop van het seizoen willen we nog 2 activiteiten organiseren: 

– eind januari een winterBBQ (hiervoor zoeken we een goede sfeervolle winterlocatie) waarbij we het culinaire niveau iets hoger willen tillen dan een doorsnee hamburger. Exacte datum is nog niet vastgesteld. We houden ons aanbevolen voor tips. 

– net als vorig jaar een diner in de Gasterij, bediening door wie wil meedoen; deze opzet was nieuw en is erg goed bevallen, heeft veel enthousiaste reacties gegeven; noteer vast onder voorbehoud 5 april, nadere uitwerking en uitnodiging volgt nog.

We willen zoveel mogelijk gelegenheid bieden voor ontmoeting en bezinning. In de Bijbel zie je dat dit vaak  plaats vindt tijdens een maaltijd. Vandaar ook dat de samenstelling van onze activiteiten samen gaan met eten.

Voorgaande jaren organiseerden we enkele verdiepingsavonden rond een bepaald thema. Dat hebben we dit jaar nog niet voor ogen. Mocht iemand toch graag iets willen delen, dan horen we dat graag en zullen we helpen dit te organiseren.

Tenslotte, heb je ideeën voor mannenactiviteiten op gebied van bezinning, ontmoeting of doen of wil je bijdragen aan onze organisatie? We horen het graag!

Copyright © 2019 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer