Helpende Handen

Heeft u of een van uw gezinsleden te maken met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een beperking in het gedrag? Dan willen de contactpersonen Helpende Handen er voor u zijn!
De contactpersonen willen hulp en ondersteuning bieden aan kinderen en volwassenen binnen onze gemeente die levenslang en levensbreed zorg nodig hebben. Een ziekte is doorgaans van tijdelijke aard, maar een beperking is levenslang, of het nu gaat om een lichamelijke, visuele of verstandelijke beperking of een beperking in het gedrag. Bovendien heeft een beperking gevolgen voor diverse terreinen van het leven (bijvoorbeeld onderwijs, werk en inkomen, pastoraat, etc). Dat maakt dat iemand met een beperking levensbrede zorg nodig heeft.

Misschien heeft u een concrete (hulp)vraag voor uzelf of voor uw kind(eren)? Of misschien wilt u graag dat iemand met u meedenkt? Aarzel niet, maar neem contact op met een van de contactpersonen via contactpersonenslikkerveer@gmail.com of bel voor persoonlijk contact met:
– Esther Terpstra. Aandachtsveld: lichamelijke en medische beperkingen.
– Willeke Wisse. Aandachtsveld: verstandelijke beperking.
– Ruth de Visser. Aandachtsveld: beperkingen in gedrag (bijv. ADD/ADHD, ASS, ODD).

In de gemeentegids vindt u ook meer informatie over praktische thuishulp voor gehandicapten, hulpaanvragen en het opgeven als vrijwillig(st)er.

Copyright © 2023 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer Privacystatement