De autodienst

Voor wie is deze autodienst?

De autodienst in onze gemeente is een mooie oplossing voor gemeenteleden die nog wel in staat zijn om de kerkdiensten te bezoeken, maar dit niet op eigen gelegenheid kunnen of hiervoor geen eigen vervoermiddel hebben. Het kan voor gemeenteleden een prettige gedachte zijn om niet iedere zondag terug te hoeven vallen op één en dezelfde persoon. De autodienst kan zowel bestemd zijn voor tijdelijk als voor langere termijn.

Wat doet de autodienst?

Er zijn per dienst twee enthousiaste vrijwilligers/chauffeurs die bereid zijn om de gemeenteleden op te halen en thuis te brengen. Zo heeft ook de autodienst een samenbindende werking in de gemeente. Er rijden iedere zondag twee groepen, maximaal drie personen per auto.

Welke afspraken worden gemaakt?

De autodienst wordt ingezet op zondag, bid- en dankdagen, Oud en Nieuw en feestdagen.  Voor doordeweekse kerkdiensten en/of zangavonden wordt geen autovervoer geregeld.

Er wordt gewerkt met een rooster. De coördinator zorgt ervoor dat zowel de passagiers, als de chauffeurs, het rooster voor de eerste zondag in de nieuwe maand hebben ontvangen. Zowel passagiers als chauffeurs ontvangen bij aanmelding een overzicht van de gemaakte afspraken.

Hoe kan er contact met de coordinator opgenomen worden?                

Mocht u gebruik willen maken van deze autodienst of er meer informatie over krijgen, schroom dan niet, maar neemt u gerust contact op via autodienstslikkerveer@gmail.com

Hans Walhout

Aanmeldingen van nieuwe chauffeurs wordt zeer op prijs gesteld.

Copyright © 2022 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer Privacystatement