De autodienst

De autodienst in onze gemeente is een mooie oplossing voor gemeenteleden die nog wel in staat zijn om de kerkdiensten te bezoeken, maar dit niet op eigen gelegenheid kunnen of hiervoor geen eigen vervoermiddel hebben. Het kan voor gemeenteleden een prettige gedachte zijn om niet iedere zondag terug te hoeven vallen op één en dezelfde persoon. De autodienst kan zowel bestemd zijn voor tijdelijk als voor langere termijn.

Er zijn enthousiaste vrijwilligers/chauffeurs die bereid zijn om de gemeenteleden op te halen en thuis te brengen. Zo heeft ook de autodienst een samenbindende werking in de gemeente. 

De autodienst wordt ingezet op zondag, bid- en dankdagen, Oud en Nieuw en feestdagen en doordeweekse kerkdiensten. Voor zangavonden wordt geen autovervoer geregeld.

Er wordt gewerkt met een rooster. De coördinator zorgt ervoor dat zowel de passagiers, als de chauffeurs, het rooster voor de eerste zondag in de nieuwe maand hebben ontvangen. Zowel passagiers als chauffeurs ontvangen bij aanmelding een overzicht van de gemaakte afspraken.

Mocht u gebruik willen maken van deze autodienst of er meer informatie over krijgen, schroom dan niet, maar neemt u gerust contact op via autodienstslikkerveer@gmail.com of bel even. 

Anke van Keulen

Copyright © 2024 Gereformeerde Gemeente Ridderkerk-Slikkerveer Privacystatement